Фирмата ни „Лацовски“ дължи успешната си репутация на определен бизнес модел, който ни прави гъвкави и предвидими в името на клиента.

Дейността си започнахме преди 20 години. От тогава ние предлагаме висококачествени италиански щокови платове. Палитрата ни от памучни, копринени, полиестерни, ризарски, вълнени, плетени платове наистина си струва да се разгледа. Двете десетилетия зад гърба ни дават и увереност в нашите партьори и при избора на нови текстилни фабрики.

Това, което ни прави различни и удобни е, че на всеки две седмици наши представители посещават с актуални мостри клиентите ни в България и чужбина. Това удобство дава своя плод- доволните ни клиенти се увеличават – Гърция, Сърбия, Македония, Румъния са чести наши работни дестинации.

Друг начин да се запознаете с нашите платове е да дойдете в складовата ни база, която се намира на в София, на булевард Цариградско шосе 92. Бърз поглед можете да хвърлите и в нашия магазин на дребно, намиращ се в центъра на София на бул. Сливница 164 GSM: 0887 515 707.

Доставката на големи количества за клиентите ни е безплатна, защото е основа за добро сътрудничество, което ние ценим.

Стараейки се, да отговорим на потребителските търсения, ние предлагаме и регулярни платове, които позволяват повтаряемост. Такива са нашите деними, ризарски платове, памуци, студени вълни и други.